Εταιρεία

Hot Towel

Τεχνική Κατασκευαστική Ο.Ε.

Εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1990 από τον κ. Λεωνίδα Καραμπίνη ως ατομική επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “HOT TOWEL”, κατασκευάζοντας διακοσμητικά σώματα θέρμανσης λουτρού. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης και κλιματισμού και την κατασκευή των ηλιακών συστημάτων NORMENTE.

Το 1999 η εταιρεία επιδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LEADER-II για τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Το 2000 μετονομάστηκε σε HOT TOWEL – ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε., με εταίρους τους κκ. Λεωνίδα Καραμπίνη και Δημήτριο Καραμπίνη, όπως συνεχίζει να δραστηριοποιείται έως σήμερα.

Το 2007 η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στην πρόκληση των καιρών, εισήλθε στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αντικείμενο μας είναι η κατασκευή αξιόπιστων ολοκληρωμένων λύσεων φωτοβολταϊκών πάρκων, βιομηχανικών στεγών και οικιακών συστημάτων εκμετάλλευσης ηλιακής ενέργειας, με σταθερές βάσεις ή με συστήματα ιχνηλάτησης του ήλιου (solar trackers) μονοαξονικά και διαξονικά.

Πρόσφατα η εταιρεία από Ε.Π.Ε. μετατράπηκε σε Ο.Ε. οπότε πλέον είναι “ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.” με διακριτικό τίτλο HOT TOWEL.

Αξιοπιστία

Εμπειρία

Ποιότητα

Εξυπηρέτηση

Οι ποιοτικές κατασκευές μας και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι το κίνητρο για να συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες με την μεγαλύτερη αξιοπιστία!
Με την πείρα των 27 ετών μπορούμε να σας εγγυηθούμε για το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε μας εργασία και σε κάθε σας απαίτηση!
Οι συνεργασίες μας με μερικούς από τους καλύτερους προμηθευτές σας εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ποιότητα!
Ως μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση θα γίνουμε οι δικοί σας άνθρωποι για οτιδήποτε χρειαστείτε από τις υπηρεσίες μας, με την καλύτερη εξυπηρέτηση!