Λέβητες Πετρελαίου

Λέβητες πετρελαίου Turbo

Μονάδες θέρμανσης πετρελαίου 17, 21, 25, 30 kcal/h

Οι χαλύβδινες μονάδες πετρελαίου TURBO της KITURAMI διαθέτουν υψηλή τεχνολογία, έχουν μικρές διαστάσεις (365 πλάτος, 650 βάθος, 890 ύψος), με διακριτικό design και είναι κατάλληλες για κατοικίες έως και 200τμ.
Έχουν τη δυνατότητα να λειτουργίας ακόμα και χωρίς συμβατική καμινάδα.

Πραγματική Οικονομία
O λέβητας της μονάδας TURBO είναι χαλύβδινος και κυλινδρικός για να απορροφά εύκολα την υδραυλική πίεση και να αποφεύγονται οι υγροποιήσεις που δημιουργούνται κατά την καύση του πετρελαίου.
Ο καυστήρας της KITURAMI που είναι τοποθετημένος στο λέβητα είναι εφοδιασμένος με την τεχνολογία turbo. Με την τεχνολογία αυτή τα καυσαέρια ανακυκλώνονται μέσα στον θάλαμο καύσης εξοικονομώντας ενέργεια.

Άφθονο Ζεστό Νερό
Το ενσωματωμένο boiler της μονάδας της KITURAMI παράγει άμεσα μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού (567 έως 1000 λίτρα την ώρα με Δ.Τ 30°C) χειμώνα -καλοκαίρι οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσουμε.

Ψηφιακός Θερμοστάτης Χώρου, Τεχνολογία με μια κίνηση
Οι μονάδες πετρελαίου συνοδεύονται από το ψηφιακό θερμοστάτη χώρου CTR5500, απλό στη χρήση, από τoν οποίο ρυθμίζουμε τις λειτουργίες της μονάδας, επιλέγουμε το πρόγραμμα λειτουργίας και παίρνουμε πληροφορίες για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει.

Σύστημα Αυτονομίας KITURAMI
Συνεργάζονται ιδανικά με το σύστημα αυτονομίας της KITURAMI δίνοντας τη δυνατότητα να αυτονομηθούν οι χώροι τόσο σε θερμοκρασία χώρου όσο και σε άμεση παροχή ζεστού νερού.

Απόλυτη Ασφάλεια
Οι μονάδες της KITURAMI διαθέτουν:

  • Αισθητήρα χαμηλής στάθμης νερού. Απενεργοποιεί τον καυστήρα όταν υπάρχει έλλειψη νερού στο λέβητα.
  • Αισθητήρα υπερθέρμανσης. Απενεργοποιεί τον καυστήρα όταν το νερό στο λέβητα υπερθερμανθεί.
  • Αντιπαγωτικό σύστημα δύο σημείων. Όταν η θερμοκρασία του νερού στο λέβητα πέσει στους 8°C θέτει σε λειτουργία τον καυστήρα και τον απενεργοποιεί όταν η θερμοκρασία του νερού επανέλθει στους 9°C. Επίσης αν η θερμοκρασία χώρου πέσει στους 5°C ο θερμοστάτης χώρου CTR5500 θέτει σε λειτουργία και τον κυκλοφορητή. Με αυτόν τον τρόπο ο λέβητας και η υπόλοιπη υδραυλική εγκατάσταση καλοριφέρ παραμένουν ασφαλείς από τον παγετό.

Εύκολη Τοποθέτηση & Συντήρηση
Η τοποθέτηση και συντήρηση των μονάδων KITURAMI γίνεται εύκολα και είναι ιδανικοί για κατοικίες όπου οι ανάγκες για ζεστό νερό και θέρμανση είναι μεγάλες.

Εγγύηση
Παρέχεται εγγύηση 3 ετών στο λέβητα και 2 ετών στα υπόλοιπά μέρη.

Συνεργάτες & Προϊόντα

http://www.climacontrol.gr

Η Clima Control δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης από το 1987. Οι κύριες δραστηριότητες είναι η εισαγωγή ειδών θέρμανσης και η διάθεση των προϊόντων αυτών στον τελικό καταναλωτή, μέσω συνεργατών που βρίσκονται σε όλη την ελληνική επικράτεια. Kiturami Group

Σχετικά Άρθρα